Pravila o privatnosti

Mi smo posvećeni zaštiti privatnosti svakog korisnika sajta.

VIN-Info sp. zološki vrt. (ul. Modelarska 18, 40-142 Katovice, Poljska, support@vin-info.coml) je kontrolor vaših ličnih podataka.

Ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti ili našem tretmanu vaših ličnih podataka, ili ako želite da nas uputite u vezi sa vašim ličnim podacima, molim vas Kontaktirajte nas na gore navedenu navedenu gore navedenu e-mail adresu.d e-mail adresu.

I. Obrađeni lični podaci, pravna osnova i periodi obrade

Mi možemo prikupljati, čuvati i obrađivati sledeće vrste ličnih podataka:

- informacije o vašem računaru io vašoj poseti i korišćenju veb sajta (naročito: vaša IP adresa, geografska lokacija, tip pretraživača i verzija, operativni sistem, referentni izvor, vreme i dužina posjete, prikazi stranica, navigacija na veb stranici), koje procesiramo na osnovu naših legitimnih interesa u svrhu statistike i administracije veb sajta, i direktnog marketinga u toku perioda, odnosno do kraja statističke analize ili do kraja godine marketing aktivnosti, međutim, ne duže nego u periodu od 3 godine od kraja godine kada su prikupljeni podaci;

- informacije potrebne za pružanje usluga dostupnim na Veb lokaciji (naročito: adresa e-pošte, ime i prezime, adresa, poreski identifikacioni broj, broj bankovnog računa, broj transakcije, sadržaj kupovine) i informacije povezane sa registracijom na Veb lokaciji (naročito e-mail adresa, prijavljivanje, lozinka), koje procesiramo na osnovu izvršenja ugovora definisanih u Uslovima s ciljem zaključivanja ugovora, njegovog sprovođenja i okončanja, a na osnovu naše legitimne interese u svrhu izvršavanja zahteva vezanih za ugovor i osigurati sigurnost podataka koje korisnici dobiju pod registracijom na Veb lokaciji, u periodu od 10 godina od kraja godine zaključenja ugovora ili njegovo ukidanje , ali ne manje nego do okončanja vršenja zahteva vezanih za ugovor i isteka perioda zastaranja za potraživanja i na osnovu zakonskih obaveza utvrđenih Zakonom o računovodstvu i Poreskom zakonu tokom perioda navedeno u ovim propisima (trenutno u skladu sa članom 74. Zakona o računovodstvu i članom 32. stav 1. Zakona o porezu u tom periodu sastoji se od 5 godina od početka godine nakon finansijske godine koja se odnosi na odgovarajuće podatke);

- informacije koje nam dostavljate u svrhu pretplate na informativne usluge Vebsite, naročito e-mail obaveštenja i / ili biltena (e-mail adresa), koje obradimo na osnovu vašeg pristanka tokom perioda kada su te usluge aktivne i / ili dok se saglasnost ne povuče;

- informacije potrebne za komunikaciju sa vama (posebno e-mail adresa, ime i prezime, telefon broj i komunikacioni sadržaj), koje procesiramo na osnovu naših legitimnih interesa u svrhu komunikacije sa vama i braniti nas od potraživanja, u periodu od 10 godina od kraja godine u kojoj se završava komunikacija.

II. kolači

Sajt koristi kukije koje nam omogućavaju da prilagodimo Veb lokaciju potrebama svojih korisnika pripremanjem i analiziranje statistike korištenja Vebsajta od strane njih. Statistika se ne odnosi na lične podatke korisnika sajta.

Kolačić se sastoji od informacija koje je veb server poslan veb pretraživaču, a čuva ga pretraživač. Informacije se zatim vraćaju na server svaki put kada pretraživač zahteva stranicu sa servera. To omogućava veb serveru da identifikuje i prati veb pretraživač.

Koristimo oba "sesija" kolačića i "uporne" kolačiće na Veb lokaciji. Koristićemo kolačiće sesije da: pratite vas dok se krećete na Veb lokaciju. Koristićemo uporne kolačiće da: omogućite Veb lokaciji da vas prepozna kada posetite Veb lokaciju.

Kolačići sesije će biti izbrisani sa vašeg računara kada zatvorite pregledač. Persistentni kolačići će ostati uskladišteni na računaru sve dok ih ne obrišete, ili dok ne dostignu određeni datum isteka.

Koristimo Google analitiku da analiziramo korišćenje Sajta. Google analitika generiše statističke podatke i druge informacije o Veb lokaciji koriste kolačiće, koje se čuvaju na računarima korisnika. Informacije koje se generišu vezane za Veb lokaciju koriste se za kreiranje izvještaja o korištenju Vebsajta. Google će sačuvati ove informacije. Google-ova politika privatnosti dostupna je na: http://vvv.google.com/privacipolici.html.

Treća lica, naročito naši oglašavači / pružaoci platnih usluga, mogu vam takođe poslati kolačiće u skladu sa pravilima navedenim na njihovim veb lokacijama.

Saglasnost za korištenje kolačića sa Veb lokacije vrši se pomoću opcija koje ste izabrali u podešavanjima vašeg pretraživača. Većina pretraživača vam omogućuje da odbacite sve kolačiće ili odbacite samo kolačiće trećih lica. Na primer, u Internet Ekplorer možete odbiti sve kolačiće klikom na "Alati", "Internet opcije", "Privatnost" i izbor "Blokiraj sve kolačiće" pomoću kliznog selektora. Blokiranje svih kolačića će, međutim, imati negativan uticaj na upotrebljivost mnogih veb stranica.

III. Primalac podataka

Mi možemo otkriti informacije o vama bilo kojem od naših zaposlenih, službenika i saradnika, u meri u kojoj razumno neophodne za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti, međutim, oni su obavezni da pravilno obezbede podatke.

Saradjujemo sa: marketing kompanijama, veb pretraživačima, kompanijama koje pružaju alate za statistiku analiza i funkcionisanje socijalnih mreža, veb hosting kompanija, računovodstvenih kompanija, pružaoci usluga fakture, pružaoci platnih usluga, advokatske kuće, procenitelji automobila. Možemo da pređemo na podesite svoje podatke sa svrhama navedenim u odeljku I gore, stoga ih treba smatrati primaocima podataka.

Podaci se mogu preneti van EU, međutim, samo državama ili entitetima odobrenim u skladu sa zakonom EU, naročito prema entitetima iz SAD koji učestvuju u projektu Privaci Shield (pogledajte https://vvv.privacishield.gov/).

Pored toga, Vaše lične podatke možemo otkriti javnim organima u onoj mjeri u kojoj to od nas traži zakon.

IV. Korisnička prava

Kao korisnik veb sajta imate pravo da zatražite od kontrolora pristup i ispravke ili brisanje ličnih podataka ili ograničenja obrade ili da se protivi procesuiranju, kao i prenosu prava na prenos podataka. Da biste iskoristili ta prava, kontaktirajte nas preko kontakt formulara na Veb lokaciji ili na e-mail adresu.

Kao korisnik veb sajta imate pravo da podnesete žalbu u vezi sa našom obradom podataka s Inspektorom Predsednik Kancelarije za zaštitu ličnih podataka (Prezes Urzedu Ochroni Danich Osobovich) u Poljskoj ili njegov ekvivalent u drugu državu članicu EU, u skladu sa vašim običajnim boravkom, mjestom rada ili mjestom navodne povrede.

V. Sigurnost vaših ličnih podataka

Mi ćemo preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti da sprečimo gubitak, zloupotrebu ili promenu vaših ličnih podataka.

Mi ćemo čuvati sve lične podatke koje pružate na našim sigurnim (zaštićenim lozinkama i zaštitnim zidovima) serverima. Sva elektronska transakcija koju ćete izvršiti ili primiti od nas i osjetljivu i / ili privatnu razmjenu podataka će biti šifrovana pomoću SSL tehnologije.

Zbog prijenosa podataka o prijenosu preko interneta je sasvim nesigurno. Međutim, koristimo razne mere kako bismo osigurali vaše podatke. Ako želite da nam date preporuke u vezi sa bezbednošću, preporučujemo vam da nas kontaktirate preko kontakt formulara ili na našu e-mail adresu.

VI. Stranice trećih strana

Sajt sadrži linkove na druge veb stranice. Mi nismo odgovorni za politiku privatnosti ili praksu sajtova trećih strana. Ove veb stranice, uključujući njihov sadržaj i veze, mogu biti konstantne mijenjaju se i mogu imati svoje privatne politike i druge propise, koje preporučujemo za čitanje.

X
CLOSE

Operater vaših ličnih podataka je VIN-Info Sp. z o.o. {d.o.o.}(ul. Modelarska 18, 40-142 Katowice, Poljska, ).
Możemo obrađivati vaše podatke ( IP adresa , podaci o browseru, operativnom sistemu i približnu lokaciju ): na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe statistike i upravljanja web stranicom , u perido sve do završetka analize statističkih podataka no ne duže od 3 godine od godine u kojoj su ovi podaci dobijeni; na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe direktnog marketinga naših sopstvenih usluga , u periodu funkcioniranja web stranice ili do momenta povlačenja saglasnosti. Sarađujemo sa firmama koje se bave markentingom, internet browserima , društvenim mrežama , sa firmama koje pružaju instrumente za statistička istraživanja i statističke usluge socijalnim mrežama i hosting firmama kojima možemo prosleđivati ove podatke (primaoci podataka). Podaci se mogu prenositi izvan EU isključivo u države ili za subjekte odobrene zakonom EU. Prosleđivanje nama vaših podataka nije obavezno, međutim bez ovih podataka funkcioniranje web stranica može biti poremećeno. Imate pravo na pristup vašim ličnim podacima, korigiranje, povlačenje ili ograničenje obrade istih, podnošenje prigovora u odnosu na obradu podataka a takođe na prenos podataka. Možete u svakom momentu povući datu saglasnost za obradu, bez uticaja na zakonitost obrade podataka na osnovu prethodne saglasnosti pre povlačenja. Imate pravo na podnošenje prigovora Predsedniku Uprave za zaštitu ličnih podataka u Poljskoj ili ekvivalentnoj ustanovi u drugoj državi EU. Više informacija o našim pravilima obrade podataka u [Politika privatnosti} Web stranica može koristiti kolačiće (cookies) i slične tehnologije u navedene svrhe. Saglasnost za korišćenje preko postavki izabranih u vašem browseru. Više informacija o našim pravilima za obradu podataka i postavke browsera u [Politika privatnosti].