O nama

Mūsų tikslai

palm

Ovde stignete na zabavu, čija je glavna svrha - sadržana u nameri autora - da probudite svoju svesnost i skrenete pažnju na globalni fenomen krađe automobila. Fenomen fenomena leži u proceni autora o tome koliko je potrebno. Zato što - ako se uzmu u obzir kao autoritativne - statistike, koje pokazuju da tokom godina broj ukradenih automobila u svetu dostiže veličinu od oko 3 milion i ako se ova vrijednost odnosi na ukupni broj proizveden u svijetu automobila - to mora da podigne priznanje činjenici da je broj ukradenih automobila približno jednak 10% figura globalne proizvodnje svih automobila u svijetu.


Naša ponuda

Uvereni smo da preduzimanje akcija (u različitim zemljama) od strane policije u borbi protiv krađe automobila donose male rezultate uglavnom zato što su imali za cilj borbu protiv efekata vidljivih, a ne uzročnih razloga ove pojave.

  • Informacije o naslovu: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Istorija oštećenja poplave: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Ukupna istorija nesreće: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Čitanja odometara: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Istorija limuna: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Broj vlasnika: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Indikatori nesreće, kao što su postavljanje vazdušnih jastuka: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Rezultati državne inspekcije emisija: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Servisni zapisi: uključujući salvaged ili junk naslove
  • Korišćenje vozila (taksi, iznajmljivanje, iznajmljivanje, itd.): uključujući salvaged ili junk naslove

Vođeni od strane dosledno korišćenih da bi opisali fenomen ekonomske i ekonomske analogije, stvorili smo na ovoj stranici kolone - pokušaj identifikovanja faktora koji određuju postojanje i dinamiku fenomena krađe automobila. Ovo se radi upućivanjem na poznatu ekonomiju "ravnoteže ponude i potražnje", dajući ukradenim automobilima kao i svaku drugu robu koja dostiže promet na tržištu.

X
CLOSE

Operater vaših ličnih podataka je VIN-Info Sp. z o.o. {d.o.o.}(ul. Modelarska 18, 40-142 Katowice, Poljska, ).
Możemo obrađivati vaše podatke ( IP adresa , podaci o browseru, operativnom sistemu i približnu lokaciju ): na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe statistike i upravljanja web stranicom , u perido sve do završetka analize statističkih podataka no ne duže od 3 godine od godine u kojoj su ovi podaci dobijeni; na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe direktnog marketinga naših sopstvenih usluga , u periodu funkcioniranja web stranice ili do momenta povlačenja saglasnosti. Sarađujemo sa firmama koje se bave markentingom, internet browserima , društvenim mrežama , sa firmama koje pružaju instrumente za statistička istraživanja i statističke usluge socijalnim mrežama i hosting firmama kojima možemo prosleđivati ove podatke (primaoci podataka). Podaci se mogu prenositi izvan EU isključivo u države ili za subjekte odobrene zakonom EU. Prosleđivanje nama vaših podataka nije obavezno, međutim bez ovih podataka funkcioniranje web stranica može biti poremećeno. Imate pravo na pristup vašim ličnim podacima, korigiranje, povlačenje ili ograničenje obrade istih, podnošenje prigovora u odnosu na obradu podataka a takođe na prenos podataka. Možete u svakom momentu povući datu saglasnost za obradu, bez uticaja na zakonitost obrade podataka na osnovu prethodne saglasnosti pre povlačenja. Imate pravo na podnošenje prigovora Predsedniku Uprave za zaštitu ličnih podataka u Poljskoj ili ekvivalentnoj ustanovi u drugoj državi EU. Više informacija o našim pravilima obrade podataka u [Politika privatnosti} Web stranica može koristiti kolačiće (cookies) i slične tehnologije u navedene svrhe. Saglasnost za korišćenje preko postavki izabranih u vašem browseru. Više informacija o našim pravilima za obradu podataka i postavke browsera u [Politika privatnosti].