Kako poručiti VIN izveštaj?

Izveštaj o porudžbini korak po korak

Transporto priemonės patikrinimas yra labai paprastas ir trunka ne daugiau kaip 5 minutes. Norint įsigyti mūsų ataskaitą, atlikite 5 paprastus žingsnius.


1) Napišite VIN

U prvom koraku napišite 17 cifara VIN u žutom prostoru na početnoj stranici ili u manjim žutim razmacima dostupnim na svakoj stranici. Zatim kliknite naProveri to.

Ako ne znate koji je VIN, molimo kliknite ovde.

how-to-order-step-1
arrow

2) ovde proverite dostupnost izveštaja

Besplatno dekodiranje vozila na osnovu podataka iz ekspertnog sistema prikazuje informacije o marki, modelu, zemlji porekla, vrsti goriva, tipu karoserije, mestu montaže i sl. Dotične informacije su istovetne sa infromacijama koje će sadržati izveštaj. Ako u besplatnoj uvodnoj informaciji o vozilu ne budu sadržani neki podaci, istih neće biti i u izveštaju.

how-to-order-step-2a

U odeljku sadržaj izveštaja prikazuju se informacija kojima raspolažemo u našoj bazi podataka. Ovu su: modelska godina/godina proizvodnje, kilometraža vozila, istorijat provera, baze ukradenih vozila, fabrički nedostaci, podaci o proizvođaču, slike vozila i drugo. Samo polja u kojima se pojavi zeleni marker dostupnosti biće popunjena u izveštaju. Ostala polja, ako su prazna i pojavljuje se informacija da nema pogodaka, nema podataka, provera nije moguća, nedostupno, nema slika - ostaće prazna u izveštaju. Više informacija o sadržaju izveštaja naćićete

how-to-order-step-2b
arrow

3) Pasirinkite ataskaitos tipą

U sledećem koraku bićete preusmereni na prethodno izabranu uslugu plaćanja. Molimo da pratite uputstva na ekranu da biste izvršili uplatu. Ako je besplatno priznanje u skladu sa vašim pretpostavkama možete nastaviti sa kupovinom izveštaja. Da biste nastavili sa pisanjem e-pošte (omogućavajući vam kasnije pristup izveštaju), izaberite odgovarajuće opcije i odaberite način plaćanja. Nakon izbora opcija videćete ukupan iznos koji će se platiti na dnu stranice. Zatim kliknite naNaruči.

how-to-order-step-3
arrow

4) Sumokėti už ataskaitą

U zavisnosti od izabranog načina plaćanja, bićete upućeni na veb lokaciju za plaćanje / veb stranicu banke. Dalje, nastavite prema uputstvima na ekranu.

how-to-order-step-4
arrow

5) Žiūrėti įsigytą ataskaitą

Nakon izvršenja uplate, automatski ćete biti prijavljeni na veb lokaciju koristeći prethodno datu adresu e-pošte i usmerenu na vaš nalog. Ova stranica sadrži osnovne informacije o našem nalogu i listu kupljenih izveštaja. Statusi izveštaja na listi se dinamički ažuriraju. Ikone označavaju status plaćanja i fazu generisanja izveštaja. Ako se plaćanje prihvati i generiše izveštaj, možete pristupiti stranici izveštaja klikom na VIN. Generirani izveštaji se čuvaju na vašem računu 30 dana. Ako namjeravate da koristite izvješće duže vrijeme, morate ga sigurno negdje izvan veb stranice. Pažnja: u nekim bankama prenos novca na vikend ili odmor znači da će novac biti isplaćen tek prvog radnog dana. Ve nor platnosci.pl. veb sajt nema uticaja na ovu proceduru. Izveštaj neće biti dostupan sve dok se ne potvrdi plaćanje.

how-to-order-step-5
X
CLOSE

Operater vaših ličnih podataka je VIN-Info Sp. z o.o. {d.o.o.}(ul. Modelarska 18, 40-142 Katowice, Poljska, ).
Możemo obrađivati vaše podatke ( IP adresa , podaci o browseru, operativnom sistemu i približnu lokaciju ): na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe statistike i upravljanja web stranicom , u perido sve do završetka analize statističkih podataka no ne duže od 3 godine od godine u kojoj su ovi podaci dobijeni; na osnovu naših legitimnih interesa u svrhe direktnog marketinga naših sopstvenih usluga , u periodu funkcioniranja web stranice ili do momenta povlačenja saglasnosti. Sarađujemo sa firmama koje se bave markentingom, internet browserima , društvenim mrežama , sa firmama koje pružaju instrumente za statistička istraživanja i statističke usluge socijalnim mrežama i hosting firmama kojima možemo prosleđivati ove podatke (primaoci podataka). Podaci se mogu prenositi izvan EU isključivo u države ili za subjekte odobrene zakonom EU. Prosleđivanje nama vaših podataka nije obavezno, međutim bez ovih podataka funkcioniranje web stranica može biti poremećeno. Imate pravo na pristup vašim ličnim podacima, korigiranje, povlačenje ili ograničenje obrade istih, podnošenje prigovora u odnosu na obradu podataka a takođe na prenos podataka. Možete u svakom momentu povući datu saglasnost za obradu, bez uticaja na zakonitost obrade podataka na osnovu prethodne saglasnosti pre povlačenja. Imate pravo na podnošenje prigovora Predsedniku Uprave za zaštitu ličnih podataka u Poljskoj ili ekvivalentnoj ustanovi u drugoj državi EU. Više informacija o našim pravilima obrade podataka u [Politika privatnosti} Web stranica može koristiti kolačiće (cookies) i slične tehnologije u navedene svrhe. Saglasnost za korišćenje preko postavki izabranih u vašem browseru. Više informacija o našim pravilima za obradu podataka i postavke browsera u [Politika privatnosti].